Maandoverzicht juni 2021

Jaa, een nieuwe rubriek! Elke maand neem ik jullie mee in wat ik de afgelopen allemaal gedaan, geleerd, gelezen en beleefd heb.


En juni leek me een goede maand om daarmee te beginnen. Want wát een maand!

Verhuizen, nieuw aanbod lanceren, nachtjes weg boeken, veel lezen, veel schrijven én wandelen met alpaca's!Gedaan in Juni:

 • Eind mei besloot ik terug te verhuizen van Twente naar 'mijn' dorpje in het midden van het land. Inmiddels ben ik in één jaar al drie(!) keer verhuisd en daarvoor mijn hele leven nog maar één keer. Dus, voorlopig blijf ik waar ik zit haha! Bijna al mijn spullen hebben weer een plekje gekregen, dus dat is fijn. Ik moet alleen mijn kantoor nog opnieuw inrichten en wat sfeer aanbrengen in huis. Daar begin ik aankomend najaar mee.

 • Na heel lange tijd stroomt mijn creativiteit weer...heerlijk! Ik heb vier blogs geschreven (waarvan twee blogs al online staan) en bijna elke dag staat er wel een nieuwe instagram-post online. Dit was mijn beste instagram post: • Anderhalf jaar geleden kreeg ik van één van mijn beste vriendinnetjes een wel heel bijzonder cadeau: wandelen met Alpaca's. Hoe ze erbij kwam weet ik niet, maar we hadden er direct de grootste lol om. Op de website stond dat deze boerderij twee alpaca's had: Charlie en Lola. Anderhalf jaar lang moest ik zo lachen bij het idee dat we zouden gaan wandelen met Charlie en Lola. De uitspraak: 'voorpret is de halve pret' was in dit geval zeker waar! Nu was het eindelijk zo ver. Inmiddels was de alpaca familie flink uitgebreid op deze boerderij en mochten we aan de wandel met Sammie en Timo. ;-) Wat een leuke, maar eigenwijze beestjes zijn het en wat hebben we gelachen! • Nog een hele spannende stap van afgelopen maand was dat ik aankondigde dat ik weer ga beginnen met fotosessies, gecombineerd met coaching (lees deze blog). Nog voordat de salespage op mijn pagina staat, heb ik al 3(!) nieuwe opdrachten! Zo ontzettend bijzonder. Ik heb nu nog maar 1 plekje voor de maand augustus, dus wil je meer weten? Mail me dan gerust of stuur een berichtje via instagram.


 • Buiten zijn. In verbinding met mezelf, de natuur en anderen. Nergens word ik gelukkiger van! Deze maand heb ik heel veel genoten van buiten genieten met mijn vrienden en vriendinnen Een dagje weg met de camper, een terrasje pakken of een ijsje halen, heerlijk!

Daarom word ik er zo blij van om al wat micro-avonturen in de planning te hebben. In juni heb ik een overnachting in Groningen geboekt voor deze maand. Ook heb ik een vakantie aan zee gepland voor deze zomer. Ik kijk er al zo naar uit!

 • Hoe fijn is het als je vader een eigen boot heeft?! Dat betekent dus: heel veel vaartochtjes. Het meeste geniet ik van 's avonds zeilen. De rust op het water, de ondergaande zon...zo genieten!

Geleerd in juni

 • Ik heb meegedaan met de '30 dagen journal challenge' van lief voor je leif die op 1 juni begon. Tijdens de challenge is het de bedoeling dat je een goede basis legt in het journalen en van dit ritueel een gewoonte gaat maken, zodat je de krachtige uitwerking van het journalen op jezelf en je leven gaat ervaren. En, dit is gelukt! Ik geniet enorm van het journalen en door de vragen die in het werkboek staan, kom ik nooit schrijfinspiratie te kort.

 • Ik deed opnieuw de minimalisme-cursus van SoChicken. Deze online cursus had ik al een tijdje liggen, maar nu ik weer midden in een verhuizing zat, leek het me goed om deze weer op te pakken. Ondanks dat ik dacht dat ik al heel veel spullen weg gedaan had afgelopen jaar, heb ik weer een aantal tassen vol spullen en kleding weggebracht.

 • Ik ben begonnen met de Digital Nomad E-Course van Suzanne van Duijn! Waarom? Dat ga ik je nog allemaal vertellen de komende tijd....#dreams


Gelezen in juni

 • Het Geschenk van Edith Eva Eger. Haar eerste boek 'De Keuze' is echt het mooiste, meest indrukwekkende boek dat ik ooit gelezen heb, en dit boek sluit daar prachtig op aan. Haar krachtige (levens)lessen vormen samen 'Het Geschenk.' • Work hard, travel harder Dit boek gaat uiteraard over locatie-onafhankelijk werken, vol met tips and tricks. Het boek leest lekker makkelijk weg en staat vol mooie foto's. Ik vind het een aanrader!Dat was alweer maandoverzicht van juni 2021. Ondanks dat alle veranderingen soms pittig zijn, geniet ik vooral intens! Hoe was jouw maand?